Ai carte, ai parte 

Promovare membri

Opera Scrisă.Ro garantează pentru o cultură organizaţională modernă prin care autorii să fie protejaţi, despăgubiţi şi promovaţi pentru operele lor scrise. În viziunea noastră, Opera Scrisă.Ro trebuie să fie acea comunitate în care oamenii interacționează, prietenesc și se ajută reciproc. Este acel loc în care sunt în siguranță, în care interesele lor, atât în ceea ce privește partea administrativă de reprezentare, colectare, repartizare și plată a drepturilor de autor, cât și în sensul de protejare sau despăgubire a prejudiciilor, mai sunt și promovați în calitate de autor, ajutați și premiați pentru contribuția lor esențială la valoarea și cultura națională.

Opera Scrisă.Ro promovează toți membrii săi pe pagina web a societății pe www.operascrisă.ro

Fiecare autor membru Opera Scrisă.Ro poate să iși promoveze cărțile cu note bio-bibliografice, proiecte în curs de apariţie, extrase din opere.

Pentru publicarea ”Postcard-lui” personal, cărților publicate sau în curs de apariție, extrase din opere sau alte proiecte, vă rugăm să ne comunicați imaginea și textul comunicatului la adresa de E-mail: office@operasctisa.ro

Toți membrii Opera Scrisă.Ro au acces gratuit pentru susținerea unei conferințe, prelegeri sau a unei prezentări de carte în sala de conferințe a Librăriei Open Art București. 

Pentru susținerea proiectelor dvs. în sala de conferințe a Librăriei Open Art este necesară o programare prealabilă a evenimentului pentru rezervarea sălii.

Persoană de contact: Nicoleta Vidican, telefon: 0786.108.806. Vă rugăm să trimiteți pe adresa de E-mail: nicollettav@gmail.com informațiile legate de evenimentele literare pe care doriți să le desfățurați.

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus – Romexpo

Pentru prima dată, Opera Scrisă.Ro a participat la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură 2015. De-a lungul celor 5 zile de manifestație a târgului, a fost prezentă cu un proiect de promovare a culturii naționale ”AI CARTE – AI PARTE” în cadrul unei expoziții de carte a autorilor care sunt înscriși la Opera Scrisă.Ro. Rezultatul a fost garantat.

Expoziția de carte a membrilor Opera Scrisă.Ro se va face din stocul cărților din biblioteca societății, comunicate de către autori.

Pentru comunicarea carților dvs., vă rugăm să le transmiteți din timp, prin poștă, sau să le depuneți personal la adresa noastră din str. Boteanu nr.1 Sector 1, București. Pentru orice alte informații ne puteți contacta la adresa de E-mail: office@operascrisa.ro sau prin telefon la nr.: 0753.855.137.

Opera Scrisă.Ro este organizator, co-organizator sau partener a peste 12 evenimente culturale anuale.

Fiecare eveniment cultural la care Opera Scrisă.Ro ia parte este publicat pe pagina web a societații, pe Facebook și este promovat în publicațiile partenere.

Opera Scrisă.Ro este deschisă pentru diverse propuneri sau colaborări. 

Așteptăm propunerile dvs. la adresa de E-mail: office@operascrisa.ro sau prin telefon la nr.: 0753.855.137.

Comments are closed.