Ai carte, ai parte 

În atenția membrilor Opera Scrisă.Ro

logo1.Subscrisa Opera Scrisă.Ro – Societate de Gestiune a Drepturilor de Autor, cu sediul în strada Boteanu 1, Corp Boema, Sector 1 Bucureşti, reprezentată legal prin Administrator/Director General Alexandru Şelari, vă aduce la cunoştinţă următoarea:

ÎNŞTIINŢARE

privind comunicarea aparițiilor la televiziune și actualizarea repertoriului până la data de 30 iunie 2015

Având în vedere necesitatea repartizării sumelor colectate de către Opera Scrisă.Ro în anul 2014/2015, precum şi regulamentul de colectare şi repartiţie a remuneraţiilor cuvenite membrilor Opera Scrisă.Ro, subscrisa are rugămintea ca toţi membrii Opera Scrisă.Ro să comunice până la data de 30 iunie 2015:

I. Aparițiile la televiziune începând cu anul 2012 și până în prezent. 

Formularul de raportare al aparițiilor, mai sus menționate, poate fi descărcat de aici: în format Word 2007 – 2010 sau în format Word 97 – 2003.

Precizăm faptul că aparițiile la un post de televiziune beneficiază de dreptul de retransmitere prin cablu doar în cazul în care operele autorului au fost citite în momentul difuzării, indiferent de durata sau integritatea operei.

Comunicarea aparițiilor la televiziune de către autorii membri Opera Scrisă.Ro are loc în cadrul unui amplu proces al Opera Scrisă.Ro de identificare a aparițiilor autorilor membri Opera Scrisă.Ro la posturile de televiziune.

II. Actualizarea repertoriului de opere scrise

Formularul de raportare al operelor scrise poate fi descărcat de aici: în format Word 2007-2010 sau în format Word 97-2003.

Vă reamintim faptul că formatul de raportare al repertoriului de opere scrise a fost modificat prin Decizia ORDA nr. 52/2014 și a intrat în vigoare începând cu 1 ianuarie 2015.

Repertoriul poate fi comunicat prin următoarele modalități:

– prin transmiterea la adresa de E-mail: repertoriu@operascrisa.ro

– prin depunere directă la sediul Opera Scrisă.Ro, strada Boteanu 1, Corp Boema, Sector 1 Bucureşti

– sau prin transmitere poştală.

De asemenea, pentru orice informaţii sau neclarități ne puteţi apela la numărul de telefon: 0753.855.137 sau contactându-ne la adresa de E-mail: office@operascrisa.ro

Administrator/Director General

Alexandru ŞelariComments are closed.