Ai carte, ai parte 

În atenția membrilor Opera Scrisă.Ro

logo1.Opera Scrisă.Ro – Societate de Gestiune a Drepturilor de Autor vă aduce la cunoştinţă următoarea:

ÎNŞTIINŢARE

privind efectuarea plății drepturilor de autor către membrii Opera Scrisă.Ro

Având în vedere repartizarea sumelor cuvenite din drepturi de autor membrilor Opera Scrisă.Ro, vă aduce la cunoștință faptul că subscrisa efectuează plăți aferente drepturilor de autor către membrii săi.

În vederea ridicării sumelor cuvenite, membrii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1. Să fie înregistrați în calitate de membri ai Opera Scrisă.Ro până în anul 2014 inclusiv;

2. Să completeze și să semneze formularul atașat (Formular / Declarație – WORD / PDF)

3. Să trimită formularul completat și semnat cu anexarea Cărții de Identitate la adresa de E-mail: office@37.251.167.10 / contabilitate@37.251.167.10 cât și în original la adresa str. Boteanu nr.1 Corp Boema Sector 1 București.

De asemenea, sumele aferente drepturilor de autor pot fi ridicate și direct de la sediul nostru din str. Boteanu nr.1 Corp Boema Sector 1 București, cu prezentarea actului de identitate în original, sau după caz, a împuternicirii cu prezentarea cărții de identitate a mandatarului în original și a unei copii C.I. ale mandantului (beneficiarului).

Precizăm faptul că Opera Scrisă.Ro a efectuat o seriei de plăți în regiunea Râmnicu-Sărat în cadrul Festivalului Internațional de Carte care a avut loc în luna septembrie, urmând ca în următoarele sămptămâni să efectueze plați la Târgu-Jiu, Arad și la Galați și în cadrul Festivalului Internațional Gaudeamus 2015.

Director General

Alexandru ŞelariComments are closed.