Ai carte, ai parte 

Formulare de raportare

Raportarea repertoriului operelor scrise ale autorilor membri Opera Scrisă.Ro se face prin completarea și semnarea Formularului de raportare a operelor scrise.
Membrii Opera Scrisă.Ro au obligația de a comunica trimestrial actualizarea repertoriului propriu, precum și, obligația de a comunica în termen de 10 zile calendaristice, cu excepția sărbătorilor legale, a lucrărilor nou tipărite sau reprezentate, de la apariția sau de la aducerea la cunoștința publicului.

Comunicarea repertoriului se face către Departamentul Mandate: 

E-mail: repertoriu@operascrisa.ro

Telefon: +40 753 855 137 (central)

De asemenea, repertoriul poate fi comunicat și la adresa noastră din str. Boteanu nr.1 Sector 1 București, România, sau, prin Comitetul Național de Coordonare a structurii teritoriale Opera Scrisă.Ro:

Ioan Matiuţ (Banat-Transilvania), Florina Zaharia (S-E România), Viorel Gârbaciu (Oltenia), Constantin Marafet (Buzău), Santha Attila (Harghita, Covasna).

Formularul de raportare a operelor scrise a fost modificat prin Decizia nr. 52/2014 a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor și a intrat în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2015.

Pentru descărcarea formularului de raportare a repertoriului de opere scrise, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

Pentru descărcarea formularului de raportare a articolelor în publicații, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

Comments are closed.