Ai carte, ai parte 

Cum devin membru

1. Membrii Opera Scrisă.Ro sunt autorii de opere scrise.

2. Poţi deveni membru al OPERA SCRISĂ. RO prin completarea electronică sau in print a Mandatului de gestiune Opera Scrisă.Ro cu anexarea unei copii C.I./B.I. valabile și a unei adeverințe de angajat/talon de pensii (după caz)

3. Mandatul de gestiune se semnează şi se transmite la adresa de E-mail: office@operascrisa.ro, precum și se va transmite în original la sediul nostru din București, str. Boteanu nr. 1 Corp Boema, Sector 1, sau se va transmite prin înmânarea acestuia unuia dintre reprezentanţii zonali.

Mandatul de gestiune poate fi descărcat de aici: Mandat de gestiune Opera Scrisă.Ro sau din link-urile mai sus menționate.

Pentru informații cu privire la completarea mandatului de gestiune Opera Scrisă.Ro, vă rugăm să consultați secțiunea Membri – Cum devin membru – Exemplu mandat de gestiune completat

Mai multe informații cu privire la activitatea Opera Scrisă.Ro, vă rugăm să consultați secțiunile ”Despre noi”, ”Membri”, ”Gestiune”, ”Resurse juridice”, ”Proiecte OSRO” sau contactându-ne direct prin una din modalitățile preferate de către dvs.

Comenteaza

You must be logged in to post a comment.