Ai carte, ai parte 

În atenția membrilor Opera Scrisă.Ro – Solicitare actualizare date bancare

Opera Scrisă.Ro – Societate de Gestiune a Drepturilor de Autor vă aduce la cunoştinţă următoarea:

ÎNŞTIINŢARE

cu privire la necesitatea actualizării contului bancar

Membrii Opera Scrisă.Ro sunt rugați să actualizeze datele bancare, respectiv contul bancar prin comunicarea Declarației anexată la adresa de e-mail: contabilitate@operascrisa.ro.

Formular declarare IBAN în format docx(word);

Formular declarare IBAN în format pdf.

Informații importante

Precizăm faptul că prezenta solicitare are rolul de actualizare a bazelor de date interne și de a simplifica plata remunerațiilor cuvenite din dreptul de autor către membrii Opera Scrisă.Ro.
Pentru a facilita accesul la informații destinate exclusiv membrilor Opera Scrisă.Ro, vă rugăm să urmăriți cu regularitate secțiunea membri, precum și vă puteți abona la noutățile destinate membrilor ce vor fi comunicate prin e-mail, fiind necesar acordul dvs. de comunicare.
Acordul dvs. se consideră consemnat prin simpla comunicare a unui mesaj text la adresa office@operascrisa.ro prin care precizați astfel: Subsemnatul nume și prenume, membru al Opera Scrisă.Ro doresc comunicarea noutăților periodice pe e-mail.
Pentru renunțarea la comunicarea perioadică a noutăților destinate membrilor, este sufcientă trimiterea unui mesaj la adresa office@operascrisa.ro prin care precizați astfel: Subsemnatul nume și prenume doresc să renunț la comunicarea noutăților periodice.
Precizăm faptul că Opera Scrisă.Ro, prin serviciul de comunicare periodică, nu comunică niciodată date cu caracter personal, informații de identificare sau orice date în legătură cu identitatea membrului, datelor de contact, adresă de domiciliul sau cuantumul remunerațiilor nominale încasate, acestea fiind considerate conform legislație în vigoare, date confidențiale.
De asemenea, Opera Scrisă.Ro nu solicită date cu privire la cardurile bancare sau alte conturi de operațiuni ale membrilor.
Necesitatea noastră în relația cu membrul Opera Scrisă.Ro este structurată pe confirmarea identiății reale și actualizată – obligatorie în declararea veniturilor înregistrate, și deținerea unui cont bancar și actualizarea contului IBAN în cazul unor modificări – necesar în vederea plăților remunerațiilor repartizate.
Pentru mai multe informații sau în cazul în care aveți nevoie de asistență în completarea formularului, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@operascrisa.ro sau prin telefon.

Reglementările legale în privința plăților veniturilor realizate din proprietate intelectuală.

Contribuabilii fără cotract individual de muncă și care obțin venituri din proprietate intelectuală în cunatum de peste 12 salarii minime brute pe țară, au obligația depunerii declaratiei unice si plata contributiri CASS.
Mai multe informații cu privire la nromele de încadrare fiscală pot fi consultate urmărind secțiunea destinată membrilor Opera Scrisă.Ro, membri.

Director General

Alexandru ŞelariComments are closed.